torsdag den 19. februar 2009

Ged i tagine


Fotoet er et snapshot
Sådan her kom det gedecirkus til at se ud. Vi serverede græskar-urte-mos med utrolig mør gedehals i disse smukke marokkanske taginer. Smagen blev så utrolig intens at vi næste ikke kunne spise noget af det. Andreas lavede en salat til, rå skiver af gulerod & æbler, spidskommen & olivenolie. Det var ret godt!

2 kommentarer:

Malou Klidmoster sagde ...

Det lyder altså rigtig godt! Er taginerne købt i den dersens butik i Jægergårdsgade?
Mvh Malou

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Det var altså også rigtig rigtig godt - og der er til i aften også! De er købt i en butik i KBH, Frederiksberg nærmere bestemt. I Smallegade overfor den café der hedder Sokkelund. Butikken ligger på et hjørne og har fantastiske ting!
I øvrigt kan du bruge en lammehals til det samme projekt - den må kunne skaffes relativt let. I Bazaren er jeg sikker på de har dem til en slik... Du må meget gerne give en melding hvis du har lyst til at prøve opskriften af - så kan jeg lige maile dig den udførlige udgave af den.