torsdag den 26. februar 2009

pasta sugo pane - restemad #4


Surdejen blev til brød og pizza. På pizzaen var der tomatsovs (sugo) af tomater, hvidløg og salt - blendet en smule. Helt rå og med den fineste syrlighed. Sugoen laver man en stor portion af når man er igang. Eller man er faktisk næsten ikke igang, så let er den.
Den står i et glas i køleren og i dag til frokost kogte jeg så pasta. Pastaen skal underkoges en smule, så den kan tåle at få mere varme. Den drænede pasta ryger tilbage i gryden med sugo. Tomatsovs ja. Og varmes grundigt igennem. Det tager den rå smag af dåse og giver en mere sammenhængende smag.

Over i tallerkenen, sort pfeffer, parmigiano, salt og lidt xxx jomfru. Med ristet brød til - fra surdejen altså. Restemad ja det er. Og nok til at Andreas kan få en tur med pastaen når han kommer hjem fra børnehave.

Ingen kommentarer: