lørdag den 6. juni 2009
lyon, gap, grenoble
i næste uge skal jeg til frankrig og tage billeder af cykelløbet dauphiné libéré. det har jeg netop fejret med en salat så fransk som noget. og så blev jeg mindet om dejlige franske sager. fransk lingeri, franske kys og den slags. det ser lyst ud gør det.
salaten er en chevre chaud - varm gedeost. den går sådan her:
daggammelt brød i skiver
gedeost oven på og ind i ovnen under grill
vinaigrette af hvidløg, dijon, æblecidereddike, citronsaft, xxx jomfru, salt.
vendes over bladene - her en flok samsinger fra torvet på ingerslevs boulevard, frederiksbjerg, århus c. og nogle hindbær sneg sig med for sjov.
Etiketter:
chevre chaud,
dauphiné libéré,
frankrig,
gap,
grenoble,
jakob kristian sørensen,
kulinaria,
lyon,
vinaigrette
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
Meget smukt - det kunne jeg godt lide klemme ned :-)
det blev klemt ned på nulkommafem til en frokost...
Send en kommentar