mandag den 30. marts 2009

Polenta e fungi


Det er polentatid her. I dag med svamperagout. Nogen har givet mig en stak svampe. Nogle bøgehatte og en omgang pied bleu fra La France. Pied bleu hedder også høstmusseron på danska. De blev ragoutiseret med tørsaltet bacon, rosmarino, salt, den sort peberske og masser af vino rosso. Kogt helt ind - og så xxx olivenolie med knust hvidløg ud over.

Polentaen stod og sendte dovne BLOP op på mine stakkels arme i lidt over en time, men jeg fik ram på den med lidt af hvidløgsolien XXX + parmesanen... Det var dejligt at være dejlig med de to!

Translation: Its polenata times these days! Today served with fungi-ragout of dry-saltet bacon / pancetta, rosemary, salt, black pepper & loads of red wine. At the very last minute i added xxx olive oil with fresh garlic. We ate it - greedily - together with polenta and parmigiano. Lots of the last ... And the first by the way.

Ingen kommentarer: