onsdag den 25. marts 2009

Savlende


Godt at jeg i sidste uge sagde til Ulrik-underbo, at frisk rosmarin var godt i tomatsovs. Han kom nemlig op til Jakob-overbo og spurgte efter oregano. Det har han faktisk aldrig (Jakob-overbo altså), men rosmarin har han til gengæld næsten altid. UnderBo og Hans Trine fik tomatsovs med rosmarin og var glade - så vidt jeg ved i hvert fald.

Well, så i går fik jeg en sms. Hvad med suppen jeg er ved at koge her nedenunder. Med kål, røget flæsk, pastinakker. Og noget paprika ja. Ja hvad med den? Lidt kartofler - jeps. Jeg henter også en rest fløde og det bliver helt vildt. Og jeg kan smage han har smidt en god del af den friske rosmarin jeg gav ham i sidste uge ned i gryden. Brug løs mand! Lækkert...

Så går jeg op ovenpå igen. Og det dufter godt nok godt der nede fra Ulrik-underbo. Det gør der altså. Jeg bliver sgu så sulten at jeg flere gange må ud og enten bare glo ind i køleskabet, eller faktisk gå i gang med at lave noget spiseligt.
Og så kom der en sms mere. 'Kommer du ned og spiser suppe kl. 20?'
Ja det kan du fanme tro jeg gør! Suppen var nu blevet rigere, med pasta og grove grønne bønner fra Løjt Kirkeby. For satan da! Det er nok den bedste suppe jeg har smagt. Uden tvivl faktisk. Det ér den bedste suppe jeg har smagt! Godt jeg gav ham den rosmarinkvist i sidste uge. Så bliver man nemlig inviteret på verdens bedste suppe! Resten af rosmarinet hænger her sammen med pølsen fra Hviderusland, malertapen til mine opbevaringsglas og bananerne der udgør morgenmaden til hverdag.

6 kommentarer:

Lillemor sagde ...

Der er ikke noget som en velhængt banan.

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Prrræcis! Måske en engelskagtig udgave til dine korsstingskunstfærdigheder ville klæde som betræk på et par terninger i forruden på min volvo..? Var det ikke en udfordring? Jooo... men blir den mon taget?

Fam. van Norde Clemmensen sagde ...

Hvis jeg broderer det, kommer det til at lyde lidt frækt. Hænger det og dingler i forruden af en Vulva, bliver det vulgært.
Men idéen med at brodere et par terninger, er ræddi ræddi sjov. Den tyvstjæler jeg lige.

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Ja gør det :-)

Lillemor sagde ...

Nå ja, så gik der kludder i det med alle de blogs. Det måtte jo ske før eller siden. Nå, men du fangede nok hvem afsenderen var. Hej du

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Ja det gjorde jeg sagtens! Og jeg håber du sender mig et lille bitte billede af borderede terninger - for den er nemmerlig ræddi go!