mandag den 25. august 2008

hjemme igen, grillet fisk & persillesovsJeg hentede Andreas i morges i lufthavnen. Han har været på ferie i Barcelona med sin mor og hele den del af hans familie. De har hygget sig - og jeg har talt minutterne fra han tog afsted - til jeg endelig kunne gi' ham en ornli' syg krammer i formiddags! 7 dage er dælme lang tid at undvære sin makker!

Jeg har fået gaver hele dagen af ham. Fordi det er min fødselsdag på onsdag - ja det er! Og fordi han måske også har savnet mig en lille bitte smule?

Vi har fejret hjemkomsten med et festmåltid - bare ham og jeg. Vi gik sammen ud og købte ind til hel fisk i ovn med persillesovs og kartofler.

Andreas vil meget gerne være med til at lave mad. Og han kan finde ud af det! Han skar dybe riller i fisken med min sushikniv, så varmen rigtig kunne få fat. Og så var han meget interesseret i at smage sovsen til.

Vi lavede ca. en halv liter af smør, mel, mælk & fløde. Og 4-5 kæmpe store håndfulde kruspersille hakket groft. Og den virkede sådan set meget godt, men både Andreas og jeg synes ikke det var 'Verdens Bedste Persillesovs'. Den var god, men ikke verdens bedste!

Så vi prøvede med mere peber. Fint! Og lidt mere salt. Også godt - og sluttede så af med at rive en lille smule muskatnød ned i sovsen.

Og så kom den - live and direct - fra Andreas: 'Det her er verdens bedste persillesovs!' Og det var det! Den lavede vi lige dér, sammen hele vejen! Mad kan mere end at mætte - men det gjorde det så i øvigt også! Se bare den her tallerken... Nu har vi ondt i maven.


2 kommentarer:

elin sagde ...

Jeg vil også have persillesovs!!!! Og gå ud sammen med jer og købe ind til et fest måltid!!! kram fra smallegades Elin

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Ja tak! Det får vi heldigvis mulighed for i Italia! Ikke?

Knus

Jakob