mandag den 18. august 2008

fin ny tlf.

Jeg har fået en fin ny tlf. den gamle fik sig et bad - og det brød den sig vist ikke rigtigt om. Jeg måtte i hvert tilfælde råbe som en taberagtig brøndbyfan hver gang jeg skulle tale med nogen i den...

Mit nummer er blevet flyttet over - så til alle jer der har måttet benytte mit midlertidige nummer: i kan roligt gå tilbage til det gamle igen. For en god ord
ens skyld er det her: 286 287 60.

Fra om ganske lidt kan man også benytte www.kulinaria.dk til at komme til denne side. Der er købt og betalt for domænet i en årrække.


LeanCooking i Klitmøller gik fantastisk godt. Vi sov blot et par timer natten mellem fredag og lørdag, så der blev gjort en stor indsats fra vores side for at det hele skulle gå som planlagt. Vi arbejder videre med konceptet og fra næste gang regner vi med at live-streame verdensbegivenheden - så kan alle følge med i det hele!

Her er morgenudsigten fra Niels Juel - en restaurant vi havde lejet til at LeanCooke i. Der er fred og ingen fare - stilhed før storm og sådan. Sådan en udsigt kan vist ikke betales for penge - som man siger!Tjek i øvrigt surfjoint.dk.


Ingen kommentarer: