skip to main
|
skip to sidebar
kulinaria
røv&historier og mere til...
lørdag den 30. januar 2010
sardiner
jonas og jeg har lavet sardiner. ud med tarme og andre lækkerier og på med lidt mel. og så friteres der i olivenolie. løg og surt på. de har trukket hele natten og skal spises. i dag!
HUSK MIN INDSAMLING - HJÆLP MIG AT HJÆLPE!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
KONTAKT
kulinaria
Jakob K. Sørensen
H. N. Clausens gade 17 2.
DK-8000 Århus C
tel.
+45 3112 9282 - NYT!
Email: kulinaria@gmail.com
Alle rettigheder - tekst såvel som foto - tilhører Kulinaria / Jakob Kristian Sørensen. Materialet må ikke benyttes uden tilladelse.
mine andre ting&sager:
velopresse
- ciclismo
de private rum
- sludder
Venner som er værd at dreje hovedet efter:
tjahbombom
- snak
perpetri
- streg
david leth
- knips
jørgen leth
- snak
singvogel
- tråd
powersolo
- tråd
dario cecchini
- kød
madblogs.dk
- madsnak
gastropean
- mad&vinsnak
mettesmmm
- madsnak
Det er ham her:
KIg lige her:
►
2008
(70)
►
august
(16)
►
september
(5)
►
oktober
(15)
►
november
(16)
►
december
(18)
►
2009
(138)
►
januar
(19)
►
februar
(25)
►
marts
(12)
►
april
(16)
►
maj
(15)
►
juni
(3)
►
juli
(5)
►
august
(12)
►
september
(10)
►
oktober
(9)
►
november
(6)
►
december
(6)
▼
2010
(78)
▼
januar
(7)
tilbage til arbejdet
mere svineri
mangiafagioli
kogekødet (bovsa)
rod, skrammel og i brug
HJÆLP!
sardiner
►
februar
(4)
►
marts
(7)
►
april
(4)
►
maj
(12)
►
juni
(8)
►
juli
(5)
►
august
(11)
►
september
(2)
►
oktober
(7)
►
november
(4)
►
december
(7)
►
2011
(19)
►
januar
(2)
►
februar
(3)
►
marts
(1)
►
april
(2)
►
maj
(2)
►
juni
(3)
►
september
(3)
►
oktober
(2)
►
december
(1)
►
2012
(1)
►
februar
(1)
►
2013
(2)
►
januar
(1)
►
juni
(1)
Om selveste hr. chef:
Jakob Kristian Sørensen
Vis hele min profil
Ingen kommentarer:
Send en kommentar