lørdag den 5. december 2009
ragu cinghiale
et vildt svin. ikke? det er skide godt ja! 2 kg. svinevildt. 1 flaske rødvin. 20 fed hvidløg. 5 store gulerødder. 4 dl. ekstra jomfruelig olivenolie. 18 timer ved 110 grader under låg. på den tid kan alle nå at rulle pasta og skære fine pappardelle ud.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
3 kommentarer:
Hov - men kan du så ik lige sige, hvordan det er at DU laver pasta? Bar sårn...fordi...
ha! har du fået klippet det AF!!!
rygtet ER ude - helt sikkert dér.
=)
mmm, pappardelle!
det er væk ja! klippet af!
pasta. nårmanøøhh er det ikk noget med 100 gr. mel pr. æg? Og lidt salt. Og hvis det er for tørt i miljøet kan man lige fugte hænderne. og så ruller jæskoda bare afsted og skærer ud og hænger op. brede pappardeller er min all time favorite pasta!
Send en kommentar