fredag den 16. oktober 2009
espresso + lakrids
på søndag er det andreas' fødselsdag. 6 år. forsaaadn vi glæder os! og er igang med de nødvendige forberedelser til det store gæstebud.
andreas har de sidste to morgener været i innovationslaboratoriet. han opfinder ting. ting der kan spises og drikkes. prøver lidt af.
'passer det her mon sammen?'
og han finder ud af interessante sager. nu her til morgen lavede han test #2 af hans sidste findelse. og det lader also til, at det ikke er en nedfindelse. nærmere en opper.
den går sårn her og skal serveres til alle gæsterne på søndag. det har vi besluttet, ja vi har.
1 espresso (koffeinfri til ham der snart er 6 år - åhansvenner)
1/2 lakridsrod
døp den rod ned i espressoen. lad den suge lidt tessa åsså opmæssa og ind i mundi. sut&sug kaffelakridsen (det kalder vi den altså. altså lakridsroden. årrhfårhælvede...) og dyp så igen og igen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
2 kommentarer:
få sattan det innovativitet på det fine plan!!
;D
ja såå fint er det! jæ ku personligt nok ikk ha fudnet på det helt selv. men det smager satme godt.
Send en kommentar