skip to main
|
skip to sidebar
kulinaria
røv&historier og mere til...
tirsdag den 16. december 2008
Helt
En helt er en fisk. En lækker fisk med lækre rogn.
Men det er også sådan en som ham her -
Gunnar Tor
... Forsidestof i Island sgu!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
KONTAKT
kulinaria
Jakob K. Sørensen
H. N. Clausens gade 17 2.
DK-8000 Århus C
tel.
+45 3112 9282 - NYT!
Email: kulinaria@gmail.com
Alle rettigheder - tekst såvel som foto - tilhører Kulinaria / Jakob Kristian Sørensen. Materialet må ikke benyttes uden tilladelse.
mine andre ting&sager:
velopresse
- ciclismo
de private rum
- sludder
Venner som er værd at dreje hovedet efter:
tjahbombom
- snak
perpetri
- streg
david leth
- knips
jørgen leth
- snak
singvogel
- tråd
powersolo
- tråd
dario cecchini
- kød
madblogs.dk
- madsnak
gastropean
- mad&vinsnak
mettesmmm
- madsnak
Det er ham her:
KIg lige her:
▼
2008
(70)
►
august
(16)
►
september
(5)
►
oktober
(15)
►
november
(16)
▼
december
(18)
perpetri - PER PETRI!!!
Ligheden
Enkelhed
For tohundredeogsyvogfyrretyvende gang
Roderier fra i dag
rustido a la catalana
hvad siger en gris?
YES! Lille pakke i posten i dag
Cocktail party
Hvordan laver man juleand?
Helt
Juleanden er lige her
Sovsen mand! Husk sovsen...
Sol i influenzatåger
Konfedt - saftige lår - jeg sætter bisserne i dem!
Gamle opskrifter til nye år
meatbeatmanifesto
hvem mangler en forret?
►
2009
(138)
►
januar
(19)
►
februar
(25)
►
marts
(12)
►
april
(16)
►
maj
(15)
►
juni
(3)
►
juli
(5)
►
august
(12)
►
september
(10)
►
oktober
(9)
►
november
(6)
►
december
(6)
►
2010
(78)
►
januar
(7)
►
februar
(4)
►
marts
(7)
►
april
(4)
►
maj
(12)
►
juni
(8)
►
juli
(5)
►
august
(11)
►
september
(2)
►
oktober
(7)
►
november
(4)
►
december
(7)
►
2011
(19)
►
januar
(2)
►
februar
(3)
►
marts
(1)
►
april
(2)
►
maj
(2)
►
juni
(3)
►
september
(3)
►
oktober
(2)
►
december
(1)
►
2012
(1)
►
februar
(1)
►
2013
(2)
►
januar
(1)
►
juni
(1)
Om selveste hr. chef:
Jakob Kristian Sørensen
Vis hele min profil
Ingen kommentarer:
Send en kommentar