tirsdag den 18. august 2009

håndmadder


min alltime favorit til frokost. altså ved siden af pariserbøf og tarteletter. og røget sild med æggeblommer - solen fra bornholm.

men altså, jeg elsker håndmadder. også i deres forfinede højtbelagte version. vores store tilskud til verdenskøkkenet i øvrigt.

jeg har faktisk i flere år drømt om at lave en skarp smørrebrødsrestaurant på lower east side, manhattan. og en i hamburg.

de to byer skulle have smørrebrød synes jeg. de trænger jo til det, ikke? i new york city skulle der noget design ind over, selvom jeg faktisk er dødtræt af det minimale, danske design. det keder mig frygteligt.

i hamburg lidt af det samme, men med noget højblankt sort også. sådan lidt som en lingeri-butik. woolford, tænker jeg. sådan en butik, bare med smørrebrød. på gammelt service fra bing & grøndal etc. skarpt og rundt på samme tid.

her er 4 af mine hverdagsfavoritter. dyrlægen, den pæne mand. hamburgerryggen med mayo og karsegræs, rulledrengen med det samme og rustbøffen med grov remo og et helt læs peberrod. de ristede løg mangler på den sidste, det ved jeg godt. men der var sku ikke flere!

2 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

HØRT!!!

flere håndmadder til Folket!!

hep!

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

yups! håndmadder & ørenfigner til hele bundtet!