lørdag den 5. december 2009

ragu cinghiale


et vildt svin. ikke? det er skide godt ja! 2 kg. svinevildt. 1 flaske rødvin. 20 fed hvidløg. 5 store gulerødder. 4 dl. ekstra jomfruelig olivenolie. 18 timer ved 110 grader under låg. på den tid kan alle nå at rulle pasta og skære fine pappardelle ud.

3 kommentarer:

Ibs sagde ...

Hov - men kan du så ik lige sige, hvordan det er at DU laver pasta? Bar sårn...fordi...

Unknown sagde ...

ha! har du fået klippet det AF!!!

rygtet ER ude - helt sikkert dér.

=)

mmm, pappardelle!

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

det er væk ja! klippet af!

pasta. nårmanøøhh er det ikk noget med 100 gr. mel pr. æg? Og lidt salt. Og hvis det er for tørt i miljøet kan man lige fugte hænderne. og så ruller jæskoda bare afsted og skærer ud og hænger op. brede pappardeller er min all time favorite pasta!