lørdag den 21. november 2009

salsiccia

min homie og jeg. os to. vi har lavet pølser i dag. og nogle trækker måske på båndet nu. men det har vi altså. vi har talt om det hele ugen. at vi skulle følge op vores pancetta nostra. med mere nostra ditten og nostra datten. og det er ikke fordi jeg ikke er klar over hvor meget far-overskud den slags signalerer. for det er jeg. jeg bor midtindeni den del af byen med flest speltitiskekorrekte kvindemennesker. ja for fanden. og dem og jeg kan nok ikke blive enige om en skid, men det er også komplet lige gyldigt. her er nostra ditten und datten en del af den gastronomiske opdragelse på hverdagsplan. vi ved hvor tingene kommer fra og hvordan de laves. og den er ikke længere end det. intet posh.

det så sådan ud og opskriften er: 1.5 kg. svinebrystflæææsk, 600 gr. røget svinebovsnitte, 2 spsk fennikelfrø, 2 spsk. salt, 2 spsk. friskkværnet sort peber. kør på den grove hakker. i tarmen og på panden. det er knalderlet!


4 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

det naaajs.. vi har også heven den gamle pølsesvingermaskine frem på jobbis - og der bliver snildt klemt en enkelt pølle eller to på menu'en

. . . mmmm, pøøls'e

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

jamen pølsen er god! ræddi god endda! men næste gang skal der en kende mindre fennikel og slet ingen røget halløj i. og næste gang igen rosmarin. sårn lidt enkelt og helt vildt godt. på sammen tid.

(((i tusind paranteser nævnes så, at detfordi jæ ser matador lige i tiden og er helt hooked på det. det er SÅ lidt street, men jeg kan ikke helt finde ud af hvem jeg skal være. altså i det brune jakkesæt med hat og frakke. ja og hvidt tørklæde. når han har det på gad jeg baaare godt være hans christian. varnæs altså. og maude er sgu flot. det syns jeg! jeg er i hvert flad ikke mads skjern. heller ikke Skjold hansen det fjols. men hvem så?)

men det er også derfor. lauras køkken ikke?

Pedrsn™ sagde ...

niks - cut det røgede stuff, og keep it simple?! mmm, pølse! :D


øj, tussind paranteser!! totalt lauras køkken!!!!!

aj, vil du være laps med hvidt tørklæde? men . . altså, det sandt - hans christian og maude er et hot par!! 4shure <3

får det stadig sårdan lidt, ydrk - når jeg hører den der kendingsmelodi . . . ved ikke hvad det er. men sådan ER det jo!

og så det december - kommer du ik snart med nogle juleflæske godter?

eller er du taget herned: http://bit.ly/8skv2x

Pedrsn™ sagde ...

nemlig!