mandag den 26. januar 2009

Heldig kartoffel


Sådan en var jeg her ... Jeg har været i Super Brugsen her på Frederiksbjerg, Spelt City i aften. Jeg var ude og købe de pæneste varer de havde, jeg skal nemlig lave 2 billedserier for Karoline - hende med køkkenet ude hos Arla i Viby. Den opgave glæder jeg mig til at løse sammen med Anna fra Skovdal & Skovdal, over de næste 4 dage.

Well - det heldige i Brugsen i aften var, at jeg faldt over den her pamflet udsendt af kooperativet selv. Den taler vel egentlig for sig selv - men.... Den sjove for børn? Aarrr??? Frikadelle - ja ok! med pølseoverraskelse og rissalat. Ej vel? PØLSEOVERRASKELSE??? Det er præcis sådan en overraskelse jeg sgu ikke vil overraskes af nede i kælderen når jeg henter vasketøj - og derudover tror jeg faktisk overhovedet ikke, at det vil være særlig sjovt for børn!

9 kommentarer:

Signe sagde ...

Hmmm, decideret ondskabsfuldt at fylde de gode frikadeller med (formentlig) underlødige cocktailpølser - stakkels børn. Svarer det ikke lidt til at blande ketchup med fløde og kalde det tomatsovs??? Pir dine børns smagsløg, siger jeg bare - og lige så langsomt spiser de sgu det hele!

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

ja stakkels børn! Molotovcocktailpølser er til urbane gadekampe - absolut ikke til børn!

elin sagde ...

Og stakkels mødre som skal finde på sjove sager at spise som viser sig ikke at være sjove alligvevel! Hvor ville du finde sjove måder at lave mad til den lille, hvis du var mig (du slipper heldigvis afsted med bare at forestille dig det;-), som fik hende til at spise grønsager og fisk/kød, gerne bagt i ovnen (for så laver den sig jo næsten helt selv:-))
?

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

smukke elin, jeg vil starte med at snakke med ham der kommer og besøger jer næste weekend!!!! Han kan måske lave nogle forslag - og så lokke hende til at spise mens hun kigger på den store dreng der guffer ting & sager i sig lige ved siden af? Vi glæder os i øvrigt!

elin sagde ...

Jaaa!!! Vi er bare vildt priviligerede som får jer over, glæder os meget:-) Jeg tror at så lenge den dreng der sidder ved siden af hende, er hun villig til at spise hvad som helst:-)

Anonym sagde ...

Nej nej nej... Og så alligevel - prøv at tænke konceptet helt ud - det giver jo uanede muligheder, hvis man laver det gennemført á la de russiske babuska-dukker: Brød med grilkyllingoverraskelse. Grillkylling med kåloverraskelse. Kål med frikadelleoverraskelse. Frikadelle med pølseoverraskelse. Pølse med maskinudbenet brusk-overraskelse. Børnene vil ææælske det... :-) Hannu

charlotte sagde ...

Hehehehehe. Jeg synes den holder max!! Andreas kommer til at leve af pølseoverraskelser og rissalat resten af måneden :0)

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Pølseoverraskelser gives me the creeeeeps!!!

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

og rissalat - er det ikke bare noget alle børn elsker? Kolde ris fra igår blandet med frostgrøntsager der ikke er tøet helt op? Se det er en ægte overraskelse? Surpriiiise..... Pølsesurprise!