tirsdag den 19. oktober 2010

foodprints - athen

aftrykket et måltid efterlader interesserer mig. altså. det aftryk måltidet laver på en tallerken, et fad, et bord, i et glas, omkring en mundvig eller måske sågar i et cykelstyroverskæg!

det aftryk siger vel noget. rummet måltidet har efterladt på tallerkenen for eksempel. siger det ikke noget om måltidet? om dets substans og dets natur? eller måske endda om mennesket der har indtaget det? jeg ved ikke om det er højt- eller lavtravende. men det interesserer mig.

her er aftrykkene fra et måltid i athen. det danske institut i athen - rune frederiksen - og os fra aarhus in athens. et fint måltid i øvrigt.
5 kommentarer:

tinze sagde ...

...og dine fusser på stolen :)

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

ja, det er sgu rigtigt! men det pudsige er jo, at jeg sad slet ikke på den stol. altså, jeg sad et hak længere henne. der hvor der står et vinglas. ved siden af rune og således overfor line. skråt til venstre for feo (set fra hendes side) og kl. lidt over 2 for rasmus (også set fra hans sted), det er jo pudsigt og måske endda lidt ubehøvlet sådan at trampe rundt på andre folks stole midt i maden.

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

og det er sådan - dear watson - at du kan regne ud at det ikke var mig der fik ketter til fritterne!

tinze sagde ...

men pakken med Gauloises peger mod at du sidder for bordenden (egentligt et besynderligt ord)

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

det var rasmus' så der tager du fejl. jeg sad til højre (set fra fusserne) - ikke til venstre. det var jo der rasmus sad.