lørdag den 9. oktober 2010

athens kød & fiskemarked

jeg skal holde et art foredrag i morgen på BIOS her i athen. BIOS er et kulturhus, og vi er kort sagt 6 danske kunstnere etc., der er hernede for at udveksle erfaringer, kultur og kindkys. fantastisk at se danserne fra IMAGO, som vi havde fornøjelsen af at servere mad for hver aften i festugen. efter lukketid.

jeg har købt ind til 3 forskellige retter jeg skal lave i morgen. jeg har købt fisk, mærkelige muslinger og blæksprutter. alt fra middelhavet. jeg har købt tørrede urter fra bjrgene der omkranser athen. og grøntsager fra det danske køkken. en multikulturel konstruktion der skal prøves in front of a live audience i morgen kl. 16. på bios. det handler om mødet mellem 2 kulturer, og jeg vil forsøge at lade dem mødes i gryderne og ikke bare kindkysse, men simpelthen ved at lade dem tungesnave helt og aldeles igennem. og så se hvad der sker...

jeg købte ind på det centrae marked i centrum af kolossale athen. en fantastisk oplevelse der blæste mig omkuld. jeg er på benene igen nu, og forventer aftenen og natten vil vise en side af byen.

3 kommentarer:

Klidmoster sagde ...

*misundelig*

Kommer snart forbi Salon x 2 og håber at du r tilbage ;-)

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

er tilbageren lige om lidtensmule ... :-)

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

natten blev så til dag og nat igen. athen! ja! athen!