tirsdag den 5. januar 2010

mere svineri


det er unbegreiflich, som de siger henne i hamburg. unbegreiflich at han bliver ved med at svine. men det gør han altså, ja han gørså. 

pancettaerne (vældig spøjst ord) er ved at være mere salte end vejene her på frederiksbjerg, 8kc. og nu snéer det sgu igen, ikke?. godt man har masser af flæskesvinekød der hænger og dingler fra kroge i ens køkken, så man har en nogenlunde chance for at holde juleflæsket på siderne.


og sådan her ser man for eksempel ud, 2 dage før man skal hænges.

4 kommentarer:

Jan Billato sagde ...

Sorsatnhvorserdetgodtud
Det må prøves - A presto!
Fin blog du har her!

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Tak skal du have! Der er ingen - INGEN - grund til at lade vær' med at prøve. Det er temmelig herre godt!

Anonym sagde ...

En orn'li portion svin er sat over
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1002951&l=1ca8746fe1&id=1053559729
har stået i et par uger i salt og grønt og skal snart op og hænge
- venter spændt på resultatet...
Jan "Billato"

Jan Billato sagde ...

Så har svinet været hængt til tørre . lige ved siden af de gode flasker med Chianti, Barbera og Barolo, det skal gøre godt sammen med . Og nu det er stort set spist det hele! I går forsvandt det med sutsko'ne til storevinsmagningen i Cykleklubben...
Nu produktion overvejes...