fredag den 16. oktober 2009

espresso + lakrids


på søndag er det andreas' fødselsdag. 6 år. forsaaadn vi glæder os! og er igang med de nødvendige forberedelser til det store gæstebud.

andreas har de sidste to morgener været i innovationslaboratoriet. han opfinder ting. ting der kan spises og drikkes. prøver lidt af.

'passer det her mon sammen?'

og han finder ud af interessante sager. nu her til morgen lavede han test #2 af hans sidste findelse. og det lader also til, at det ikke er en nedfindelse. nærmere en opper.

den går sårn her og skal serveres til alle gæsterne på søndag. det har vi b
esluttet, ja vi har.

1 espresso (koffeinfri til ham der snart er 6 år - åhansvenner)
1/2 lakridsrod

døp den rod ned i espressoen. lad den suge lidt tessa åsså opmæssa og ind i mundi. sut&sug kaffelakridsen (det kalder vi den altså. altså lakridsroden. årrhfårhælvede...) og dyp så igen og igen.

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

få sattan det innovativitet på det fine plan!!

;D

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

ja såå fint er det! jæ ku personligt nok ikk ha fudnet på det helt selv. men det smager satme godt.