torsdag den 22. oktober 2009

got nok gotland


'hallådjagob' sagde jeg ind i røret. 'd'kongen' sagde ham i den anden ende. af røret altså. det kunne jeg godt se, for han er kodet ind på mit mobilaggregat. 'de kommer i morgen. trøflerne fra gotland.' sårn sagde han temma. så rørte jeg lidt på mig selv (altså ikke på mig selv, med hænderne eller noget, men sårn mere helt generelt). vi holdt visnok begge to en pause dér. uanstændigt og andægtigt på samme tid - altså vi sad vel og ventede på hvem der skulle sige det først. det blev mig den her gang igen. 'vi ses i morgen så' sagde jeg så.
den store er 65 gr. den bette 45. det er næsten lisså dyrt som naaargo, og måske også bedre. det er ikke mus der har gnavet lidt i den ene.

3 kommentarer:

Pedrsn™ sagde ...

arw walla, de sygt flott'e!!

syg sej dealer - du har daj dér!

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

han er syggoh! og nårman så er inviteret til trøffelmiddag i starten af november blir det sgu sweet sweet süss an der nach oben offenen richterscala!

Klidmosteren sagde ...

Hæ, jeg listede lige forbi kongen i dag og fik lov til at snuse til en af de sorte skønheder. Budgettet kunne desværre ikke bære sådan en , så der kom kastanier og spagettisquash med hjem i stedet for.