fredag den 29. maj 2009

flåede tomater


En dreng på 5 spurgte mig i går morges om hvordan man egentlig flår tomater. 'Sådan i virkeligheden' spurgte han, som om der var forskel på vores verden og så den der virkelighed. Og mon ikke han i øvrigt har ret - jeg har i hvert fald svært ved at skelne en gang imellem. Altså mellem virkelighed og fiktion. Ofte faktisk.

Tomaterne blev så i øvrigt til sugo - tomatsovs, hvori der simrede polpette - italiano for kødboller... how high?

Flå dem: tomaterne får et kryds i nakken. Kog en gryde vand og læg tomaterne i 1-2 minutter. Sigt vandet fra og flå skindet, der nu er løst og rynket, af. Det går hurtigere end du kan nå at sige blåbærtærte!

2 kommentarer:

Ibse sagde ...

Årv, et lækkert billede af tomaterne! Uhm.

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Tak, de blev fantastiske med rosmarino, hvidløg og masser af olivenolie...!