skip to main
|
skip to sidebar
kulinaria
røv&historier og mere til...
torsdag den 16. april 2009
On the road to Roubaix
Måltider på vejen til Roubaix.
Meals on the road to Roubaix.
Truckstop, auberge, raststätte. Egnsretter. Schnitzel, entrecote, croissant, andoulliette, pommes frites
.
Left overs.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Nyere opslag
Ældre opslag
Start
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
KONTAKT
kulinaria
Jakob K. Sørensen
H. N. Clausens gade 17 2.
DK-8000 Århus C
tel.
+45 3112 9282 - NYT!
Email: kulinaria@gmail.com
Alle rettigheder - tekst såvel som foto - tilhører Kulinaria / Jakob Kristian Sørensen. Materialet må ikke benyttes uden tilladelse.
mine andre ting&sager:
velopresse
- ciclismo
de private rum
- sludder
Venner som er værd at dreje hovedet efter:
tjahbombom
- snak
perpetri
- streg
david leth
- knips
jørgen leth
- snak
singvogel
- tråd
powersolo
- tråd
dario cecchini
- kød
madblogs.dk
- madsnak
gastropean
- mad&vinsnak
mettesmmm
- madsnak
Det er ham her:
KIg lige her:
►
2008
(70)
►
august
(16)
►
september
(5)
►
oktober
(15)
►
november
(16)
►
december
(18)
▼
2009
(138)
►
januar
(19)
►
februar
(25)
►
marts
(12)
▼
april
(16)
SOS surdej SOS
OINK!
Suresen
Hemmeligheden - the secret // foodstyling //
økologibølgen
haps!
tete de veau - kalvehovede i Liége
hey ho - lets go go go!
Velodrome, Roubaix - 2009
Nyt om cykling
On the road to Roubaix
Høng går til filmen
Favorit kød - favorite meat
Macelleria Cecchini
Madpakkemad
Jeg anbefaler
►
maj
(15)
►
juni
(3)
►
juli
(5)
►
august
(12)
►
september
(10)
►
oktober
(9)
►
november
(6)
►
december
(6)
►
2010
(78)
►
januar
(7)
►
februar
(4)
►
marts
(7)
►
april
(4)
►
maj
(12)
►
juni
(8)
►
juli
(5)
►
august
(11)
►
september
(2)
►
oktober
(7)
►
november
(4)
►
december
(7)
►
2011
(19)
►
januar
(2)
►
februar
(3)
►
marts
(1)
►
april
(2)
►
maj
(2)
►
juni
(3)
►
september
(3)
►
oktober
(2)
►
december
(1)
►
2012
(1)
►
februar
(1)
►
2013
(2)
►
januar
(1)
►
juni
(1)
Om selveste hr. chef:
Jakob Kristian Sørensen
Vis hele min profil
Ingen kommentarer:
Send en kommentar