mandag den 6. oktober 2008

Den politiske flæskedreng


Ja, nu står den i ovnen ved 75 grader i nogle timer. Bagefter får den fuld hug i et kvarters tid. Så er fedtet smeltet ned i kødet og den bliver dejlig sprød på ryggen. Men - inden den røg ind nåede den lige at få de sidste ord med på vejen. Gad vide hvem den præcist mener? Fødevarepolitikerne i EU eller måske er det sådan et mere generelt statement? Well - nu er det i hvert fald sagt! EU-svin... Jeg er nu i øvrigt ikke helt enig med grissebassen.

2 kommentarer:

Signe sagde ...

Det prøvede jeg fornylig (af ren nød da jeg vidste jeg kom sent hjem fra arbejde). Så jeg smed svinet i ovnen kl. 7 om morgenen. Fantastisk smag, og verdens bedste flæstesvær, men det var ikke nemt at skære skiver - det blev nærmest pluk-kød!

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Nemlig rigtigt - sådan blev denne her også. Den sprøde skind larmede helt vildt når vi knasede det - og kødet var nærmest smøragtigt... Meget lækkert.