onsdag den 30. marts 2011

der sker ikke en skid


venlige - og måske endog (unødvendigt) bekymrede - sjæle spørger mig. hvad sker der? med kulinaria og alt det der? hvoffor sker der ikke noget?

det er fordi.

(og nu skruer vi bissen lidt på her. (takbo))


der sker ikke en skid her.
der hyles og pives over stjerner der ikke blev delt ud til nogen der (formodentlig endda) fortjener det. og det kan dansken li' ikke? lige sårn at være verdens bedste og så blive forbigået. eeeeejjjjj det for galt! detosfordi....... jeg orker ikke høre på det. det er kedeligt at lytte til. det gastronomiske niveau hos rasmus og rrrrene er uovertruffent. ja tak. stjerner er for revisorer, måltider for mennesker. ja tak igen.

ok så. hva brokker du dig over? sgu da at dansken nu tror den har forstand på mad!


veeerdens mest innovative køkken. jamen det er sgu da rene og rasmus et al. der er innovative. i aften i føtex, 8 kilo c, så jeg kun - og netop kun - frossen pissa, strygns leverdreng og - med held og insisteren - en 18årig kassepiges smil. nordisk madkultur? højt niveau? ikke på de danske køkkenborde som varerne jeg så på båndet i aften bliver slæbt hjem til.

det er fesent!

men. og men'et antyder at flere står for skud. for jeg er stadig sur og vrissen. jeg kan kort fortælle hvad der er sket på det sidste. derfor har jeg skrevet et digt. det går sårn her.

i går fik jeg skinke

i dag fik jeg pariserbøf

igårfikjegskinkeidagfikjegpariserbøf

det er sådan cirka hvad der sker.4 kommentarer:

Jan Billato sagde ...

...det lidt ligesom det der med fodbold. Hvis landsholdet er heldige og får møvet bolden ind over stregen flere gange end de andre så har "Vi" vundet. Gu' har "vi" ej - Landsholdet har - hvis de ellers ikke falder på stribe over egne ben. Det er det jeg godt kan lide ved cykling, Når Boonen skyder den af og vinder, så har HAN vundet, ikke "os" lørdagscyklister i lycra. Kun de rigtige kan det - lit lissom de der kokkefyre. Men eller kan min 5 kilo C Føtex nu nok levere varen, man skal bare spørge slagteren ude bagved, både flæsk og kalv :) - Anyway hold kæden stram - også her på bloggen / måske ses vi på Guldtoppen
Ciao

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Jeg håber at se billato på cupolaen!!! der er 2 pladser tilbage i denne omgang, og det vil være en ære at reservere dem til dig!

Til vi ses ses forbliver jeg

Il Dottore

Faster Philip sagde ...

Jamen altså Skinke og pariserbøf - kulinarisk sir´jeg bare!! Hvem der bare var en flue på din tallerken!

Godt at høre du har det godt min ven! Jeg forsøger nok lige at gi dig et par kald snarest - og hvis alting går som det plejer - så ses vi bare når jeg dukker op.

De bedste hilsner

Faste Fasteren

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Yes Faster ring endelig til mig. Jeg er ikke længere på salonen i øvrigt....

ciao