torsdag den 4. marts 2010

pasta - frisk som et havjern!


det er en anden ting ikke? det forekommer lidt besværligt. meget besværligt. og det er det vel også. altså. det er mere besværligt, det kan vi godt blive enige om. men man måler vel altid besvær i forhold til hvilket resultat man står med efter besværet. og det er ubetaleligt. når man laver pasta altså. her pappadelle, min all time favorite. brede stykker. og så hjemmelavet pesto. basilikum, hvidløg, pinjer, xxx jomfru. og så masser af parmigiano. sådan gør man det. en halv time. maks. 3 kvarter.



2 kommentarer:

Signe sagde ...

Mmmm, det ser godt - kan næsten dufte basilikummen :-)

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

det var dælme også godt! rigtig godt endda. håndet pesto er fantastico. uden sammenligning med citronsyre-helvedet fra glas. besk som kun en morgenbitter bør være det.

og tak i øvrigt!!