tirsdag den 29. juni 2010

så fanger vi den fanme selv!aftensmaden. vi var en flok familier. to halve og halvdelen af en hel. altså. nogle fraskilte og vores børn. plus den halve af den hele naturligvis. vi ville forskelligt, sådan en dag i starten af børnenes sommerferie. nogle ville spise sammen. andre ville noget andet.

så vi blev enige om at vi fanme ville tage til havet, og fange den aftensmad selv!

ind med snøren og ud mæssah igen. ind igen. og ud igen. og så ind mæssah. og ud mæssah igen. sådan gik slutningen af eftermiddagen i solen ved norsminde fjords udmunding i det store stygge hav, hvor hvaler dør og man i øvrigt bader.

well. ingen bid. masser af madding på kroge, men ingen bid.

ud mæssah og ind mæssah igen og igen.

grillen var ellers tændt og blevet godt varm. rolando havde snydt lidt i forvejen, som man siger på fjernsynet. aftensmaden kom til at se sådan her ud. flæskedrenge og kykkelispyd. ja. flæskedrenge og spyd.

ps. vi fangede faktisk 3 krabber, men de blev desværre sat ud igen af tobias:-(

2 kommentarer:

Signe sagde ...

Det er jo ikke fordi pølser fejler noget, men når man har sat næsen op efter en sprællende fisk på grillen, så smager de altså ikke lige så godt. Godt at de blev nydt i godt vejr og i godt selskab :-)

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

Nej, men selskabet og solen gjorde det ud for fiskene. både andreas og jeg er dog stadig ærgerlige over at vi ikke fik lavet krabbeolie til croutoner af de 3 klofætre!