tirsdag den 13. april 2010

på sådan en aften må numrene sgu godt komme 2 gangegrand hotel de flandre i namur. namur ligger i belgien, for dem der ikke ved det. i belgien ja. belgien ligger nord for frankrig. nordfrankrig. der er man når man skal se cykelløb på brosten. paris-roubaix. og efter sådan et løb får man pizza. spørg selv bjarne. på hotelværelset på grand hotel de flandre i namur.

3 kommentarer:

morten okbo sagde ...

sig mig lige, den der abnorme bule i mine bukser på #2. er det så tydelgt altid? det er bare fordi. jeg har lagt mærke til at mænd altid ser væk. og det er lige præcis det modsatte med kvinder.

perpetri sagde ...

jakob jeg tænker på der i billede 5 altså på det sidste billede. jeg virker meget bred over brystkassen, altså mig i den hvide skjorte. i det hele taget meget kompakt på en kraftfuld måde. er det ik' rigtigt. meget kraftfuld. maskulin, osse med de to øverste knapper ikke-knappet, lidt sjusket efter en lang dag, sjusket, krøllet men også velsoigneret, altså renvasket i det. jeg kan godt forstå jeg havde mit hyr med kvinderne på den tur, kan du ikke osse det.

Jakob Kristian Sørensen sagde ...

morten, jeg har tænkt det samme. altså hvorfor din buks har 3 buler. 3 buler har din buks. men imponerende og flot ser det ud. jeg tør nemlig godt kigge.

per, har du lagt mærke til at jeg har gjort billedet noget mørkt i højre side. det var den originale optagelse slet ikke nemlig. men, og det her er svært for mig at indrømme, jeg har via forskellige billedmanipulationer forsøgt at fjerne fokus fra din stærke og meget maskuline brystkasse. det bunder i ren og skær misundelse, og det er en grim ting. i modsætning til din meget maskuline og stærke brystkasse.