tirsdag den 27. april 2010

vredt og rimeligt


ha! ja fanme ja. så tog noma le grand prix - og er verdens bedste restaurant. det er skide flot og tillykke.

i forkortelse heraf skal det lige siges. uden viden om nomas guldpokal går jonas og jeg og brygger på en klumme. den kommer i et landsdækkende dansk dagblad og handler om det vi kalder pikhovedmad. og pikhovedkokke og deres pikhovedmad. tendensen til at få 'ting til at smage af noget helt andet' og lade som om at det er spændende at smide husblas, agar agar eller en anden væskeviagra ned i noget flydende. så man kan rive dem. revet sherry fræksempel. spændende eller pikhovedmad?

noma kom vi fra. de læner sig op af titlen ikke? men så alligevel. nok ikk' i virkeligheden. men hvem fanden ved i øvrigt hvad det er? virkeligheden altså.

tirsdag den 20. april 2010

studio 54


nåmen. jeg hjælper til med en fotografisk svendeprøve. derfor! ikke af andre grunde (end derfor) byggede vi stuen i min lejlighed om til studie. det var her den anden dag faktisk.

en flytrolley + et bord. en kvinde og et kamera. en kok og en fisk - blandt andet. Og så så her således ud. resultaterne lidt senere.

ps. hun er det største talent jeg kender.

fredag den 16. april 2010

kaffeterror











allora. normalt er jeg ikke paranoid, og det på trods af jeg bliver forfulgt. men nu er der satme grund til det!

morten og jeg har kigget på billeder fra roubaix og skrevet lidt mails til dem vi arbejder sammen med. ja. og så trængte vi til en espresso. så vi satte kanden over. loaded and ready to go. off!

ppffffssstttttt bum! lortet gik af mand! lige i vores skalle!

og så så køkkenet og morten sådan her ud. og vi spiser oliven i stedet for al det kaffe.

ps. morten siger at jeg skal skrive at han har været ude og køre flanderen rundt, og det er derfor han ser sådan ud. men det har han faktisk slet ikk.

tirsdag den 13. april 2010

på sådan en aften må numrene sgu godt komme 2 gange











grand hotel de flandre i namur. namur ligger i belgien, for dem der ikke ved det. i belgien ja. belgien ligger nord for frankrig. nordfrankrig. der er man når man skal se cykelløb på brosten. paris-roubaix. og efter sådan et løb får man pizza. spørg selv bjarne. på hotelværelset på grand hotel de flandre i namur.